Billiga hemförsäkringar logo

Billiga hemförsäkringar för hus i juli 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över billiga och bra hemförsäkringar för hus.

Billig hemförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Billig hemförsäkring #2

På plats 2 hittar vi Gofido.

Se pris

Billig hemförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Zmarta försäkring.

Se pris

Billigaste hemförsäkring

Prisvärda hemförsäkringar 2024 för hus

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har utmärkt sig när det gäller hemförsäkringar. För ett hus erbjuder Hedvig en prisvärd försäkring med skräddarsydd täckning för ditt specifika behov. Genom att använda digital teknik kan Hedvig erbjuda konkurrenskraftiga priser utan onödiga avgifter. Dessutom kan du enkelt anpassa din försäkring och lägga till tilläggsskydd för att få en omfattande skyddsnivå för ditt hus.

2. Gofido

Gofido är ett modernt försäkringsbolag som erbjuder en aktiv hemförsäkring där du själv kan välja tilläggsskydd baserat på dina behov. För ett hus ingår ett bra basskydd i deras hemförsäkring, och du kan lägga till skydd för exempelvis drulle, cyklar eller barnvagnar. Om du har en villa kan du också få ett skydd mot brand, vattenläcka, oväder och skadegörelse. Gofido täcker upp för kostnader som uppstår vid skador och kan även hjälpa till med tillfällig bostad om det behövs.

3. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en klassisk hemförsäkring som passar bra för alla typer av boenden, inklusive hus. Med deras hemförsäkring får du ett bra grundskydd för ditt hem, din familj och dina tillhörigheter. Försäkringen täcker skador och förluster till följd av exempelvis inbrott, brand och vattenskador. Hos Sensor Försäkring kan du också välja tilläggsförsäkringar för att ytterligare anpassa och förstärka skyddet för ditt hus.

Detta bör finnas i en billig hemförsäkring

Detta bör finnas i en billig hemförsäkring för hus

En billig hemförsäkring för ett hus bör ha vissa grundläggande skydd och förmåner. Detta inkluderar egendomsskydd för att täcka skador eller förluster av dina tillhörigheter, reseskydd för att vara skyddad under resor, rättsskydd för eventuella tvister, ansvarsskydd för skadeståndsskyldighet, och överfallsskydd för att ersätta personskador vid överfall eller våld. Genom att ha dessa skydd i en billig hemförsäkring kan du få trygghet till ett förmånligt pris.

Detta påverkar hur billig en hemförsäkring blir för hus

Flera faktorer påverkar priset på en hemförsäkring för ett hus. Storleken på ditt boende, din ålder, hur många personer som ska omfattas av försäkringen och var ditt hus är beläget kan alla påverka priset. Dessutom kan olika försäkringsbolag erbjuda olika priser och villkor för hemförsäkringar. För att hitta det billigaste alternativet är det viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och uppge dina specifika uppgifter för att få ett prisförslag baserat på din situation.

Frågor & svar om billiga hemförsäkringar för hus

Vilket försäkringsbolag erbjuder den billigaste hemförsäkringen för ett hus?

Priserna för hemförsäkringar kan variera beroende på olika faktorer, inklusive försäkringsbolagets prissättning och dina specifika omständigheter. Det är bäst att jämföra priser från olika försäkringsbolag för att hitta den billigaste hemförsäkringen för ditt hus.

Vad ingår i en billig hemförsäkring för ett hus?

En billig hemförsäkring för ett hus bör vanligtvis inkludera egendomsskydd för att täcka skador eller förluster av dina tillhörigheter, reseskydd för att vara skyddad under resor, rättsskydd för eventuella tvister, ansvarsskydd för skadeståndsskyldighet och överfallsskydd för att ersätta personskador vid överfall eller våld.

Vilka fördelar erbjuder Hedvig för hemförsäkringar för ett hus?

Hedvig erbjuder skräddarsydda hemförsäkringar för hus till konkurrenskraftiga priser. Du kan enkelt anpassa din försäkring och lägga till tilläggsskydd för att få en omfattande skyddsnivå för ditt hus. Hedvig använder digital teknik för att erbjuda smidig och enkel försäkringshantering.

Vad kan jag förvänta mig av ICA Försäkring för hemförsäkringar för ett hus?

ICA Försäkring erbjuder prisvärda hemförsäkringar för olika boenden, inklusive hus. Deras villaförsäkring inkluderar förmåner som försäkring av lösöret upp till en miljon kronor och skydd mot hussvamp. Dessutom ingår ett bra reseskydd utan extra kostnad.

Varför är Gjensidige ett populärt val för hemförsäkringar för ett hus?

Gjensidige är en av Nordens mest populära försäkringsbolag och erbjuder hemförsäkringar för olika typer av boenden, inklusive hus. Med tre olika paket att välja mellan kan du skräddarsy din försäkring efter dina behov. Gjensidige erbjuder också förmåner som mobbning- och identitetsskydd samt utökat reseskydd.

Skaffa billig hemförsäkring