Billiga hemförsäkringar logo

Billiga hemförsäkringar för barnfamiljer i februari 2024

Vi har granskat och jämfört en mängd försäkringsbolag och presenterar här vår lista över billiga och bra hemförsäkringar för barnfamiljer.

Billig hemförsäkring #1

På plats 1 hittar vi Hedvig.

Se pris

Billig hemförsäkring #2

På plats 2 hittar vi ICA Försäkring.

Se pris

Billig hemförsäkring #3

På plats 3 hittar vi Gofido.

Se pris

Billigaste hemförsäkring

Prisvärda hemförsäkringar 2024 för barnfamiljer

1. Hedvig

Hedvig är ett modernt försäkringsbolag som har tagit steget in i den digitala eran. De erbjuder prisvärda hemförsäkringar som passar både barnfamiljer som bor i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Hedvig strävar efter att erbjuda skräddarsydda försäkringar där du bara betalar för det du behöver.

Hedvig erbjuder en enkel och smidig process för att ansöka om en hemförsäkring. Genom att fylla i uppgifter om din bostad på deras hemsida får du ett individuellt prisförslag baserat på din specifika situation. Detta gör det möjligt att få en billig hemförsäkring som passar din familjs behov.

En annan fördel med Hedvig är att de erbjuder ett komplett skydd för din bostad och ditt bohag. Deras hemförsäkring täcker skador och förluster till följd av till exempel brand, inbrott och vattenskador. Genom att välja tilläggsförsäkringar kan du också skydda specifika saker som cyklar och barnvagnar.

2. ICA Försäkring

ICA Försäkring är ett känt och pålitligt försäkringsbolag som erbjuder prisvärda hemförsäkringar för barnfamiljer. Oavsett om du bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa kan du hitta en passande försäkring hos ICA. En fördel med ICA Försäkring är att de inkluderar ett bra reseskydd och drulleförsäkring utan extra kostnad.

Vid tecknande av en hemförsäkring hos ICA ingår ett grundläggande skydd för din bostad och ditt bohag. Dessutom erbjuder de ett högt försäkringsbelopp för lösöre, vilket kan vara viktigt för barnfamiljer med många ägodelar. ICA Försäkring erbjuder också ett skydd mot hussvamp med ersättning upp till 1 500 000 kronor.

För barnfamiljer är det också viktigt att ha ett bra reseskydd. Hos ICA Försäkring ingår 60 dagars reseskydd i deras hemförsäkring, vilket är ett av de högsta på marknaden. Detta ger trygghet när ni reser som familj.

3. Gofido

Gofido är ett modernt försäkringsbolag som fokuserar på digital kundservice och nytänkande. De erbjuder en aktiv hemförsäkring där du själv kan välja vad som ska ingå. Detta innebär att du endast betalar för det du faktiskt äger och behöver, vilket gör det möjligt att få en billig hemförsäkring för din familj.

Med Gofidos hemförsäkring får du ett grundläggande skydd som inkluderar bland annat brand- och vattenskadeskydd samt skydd mot skadegörelse. Utöver det kan du lägga till olika tillval, till exempel drulleförsäkring eller försäkring för cyklar och barnvagnar. Om du har en villa inkluderas även skydd mot brand, vattenläcka, oväder och skadegörelse.

4. Sensor Försäkring

Sensor Försäkring erbjuder en klassisk hemförsäkring som ger ett bra grundskydd för barnfamiljer. Oavsett om ni bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa kan ni hitta en lämplig hemförsäkring hos Sensor. Deras försäkring täcker dig, din familj, ditt bohag och ditt hem vid eventuella oförutsedda händelser.

Med Sensor Försäkrings hemförsäkring får du ersättning om din egendom skadas eller går förlorad till exempel vid inbrott, brand eller vattenskador. Utöver det ingår även reseskydd, rättsskydd, ansvarsskydd och överfallsskydd i försäkringen.

5. Gjensidige

Gjensidige är ett av Nordens största försäkringsbolag och erbjuder prisvärda hemförsäkringar för barnfamiljer. Oavsett om ni bor i villa, bostadsrätt eller hyresrätt kan ni hitta en försäkring som passar er hos Gjensidige. Trots sin storlek är Gjensidige ett modernt bolag med en enkel och smidig process för att teckna en hemförsäkring.

Gjensidige erbjuder tre olika paket för hemförsäkringar: Bas, Lagom och Plus. Baspaketet inkluderar de nödvändiga skydden som ansvarsförsäkring, egendomsskydd och reseskydd. Lagom-paketet har ett utökat skydd med bland annat allriskförsäkring och mobbning- och identitetsskydd. Plus-paketet erbjuder det mest omfattande skyddet med extra fördelar som "glöm mig på nätet" och utökat reseskydd.

För barnfamiljer kan det vara viktigt att ha ett skydd mot mobbning och identitetsstöld. Med Gjensidiges hemförsäkring får ni ersättning för kostnader för samtalsterapi vid mobbningssituationer och hjälp med att begränsa skadans omfattning vid identitetsstöld.

Detta bör finnas i en billig hemförsäkring

Detta bör finnas i en billig hemförsäkring för barnfamiljer

En billig hemförsäkring för barnfamiljer bör inkludera ett grundläggande skydd för bostaden och bohaget. Det innebär att försäkringen bör täcka skador och förluster till följd av exempelvis brand, inbrott, vattenskador och skadegörelse. Det är också viktigt att ha ett reseskydd som inkluderar kostnader för sjukvård och hemresa vid olycksfall eller akut sjukdom.

För barnfamiljer kan det vara fördelaktigt att ha tilläggsförsäkringar för specifika saker som cyklar, barnvagnar eller andra värdefulla ägodelar. Det är också viktigt att ha ett bra ansvarsskydd som täcker eventuella skadeståndskrav samt rättsskydd om man hamnar i en tvist.

Detta påverkar hur billig en hemförsäkring blir för barnfamiljer

Priset på en hemförsäkring för barnfamiljer kan påverkas av flera faktorer. För det första spelar det en roll hur ni bor, det vill säga om ni bor i hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Storleken på ert boende kan också påverka priset, liksom er ålder och antalet personer som försäkringen ska omfatta.

För att hitta den billigaste hemförsäkringen för er familj är det viktigt att jämföra olika försäkringsbolag och deras erbjudanden. Genom att gå in på försäkringsbolagens hemsidor och ange era uppgifter kan ni få prisförslag som visar priset för försäkringen baserat på er specifika situation.

Frågor & svar om billiga hemförsäkringar för barnfamiljer

Vilket försäkringsbolag erbjuder den billigaste hemförsäkringen för barnfamiljer?

Det finns flera försäkringsbolag som erbjuder prisvärda hemförsäkringar för barnfamiljer, exempelvis Hedvig, ICA Försäkring, Gjensidige, evoli, Gofido och Sensor Försäkring.

Vilka faktorer påverkar priset på en hemförsäkring för barnfamiljer?

Priset kan påverkas av faktorer som boendetyp, boendets storlek, ålder och antal personer som försäkringen ska omfatta.

Vilket försäkringsbolag har det bästa reseskyddet för barnfamiljer?

ICA Försäkring och Gjensidige erbjuder båda bra reseskydd i sina hemförsäkringar för barnfamiljer.

Vilka tilläggsförsäkringar kan vara värdefulla för barnfamiljer?

Tilläggsförsäkringar för cyklar, barnvagnar och andra värdefulla ägodelar kan vara värdefulla för barnfamiljer.

Vilket försäkringsbolag erbjuder det mest skräddarsydda skyddet för barnfamiljer?

Hedvig och Gofido erbjuder båda skräddarsydda hemförsäkringar där du bara betalar för det du behöver.

Skaffa billig hemförsäkring